Social media

Heyrik Media specialist in social media

Is uw bedrijf of organisatie al bezig met social media zoals Twitter en Facebook? Pakt u alle kansen? Misschien niet, want veel ondernemers hebben geen tijd om serieus aan de slag te gaan met deze nieuwe vorm van klantcommunicatie. Communicatiebureau Heyrik Media, standplaats Kop van Overijssel, biedt uitkomst.


Heyrik Media neemt u graag veel werk uit handen. Hoewel we aanvankelijk sceptisch stonden tegenover de mogelijkheden van deze moderne communicatievormen, hebben we de laatste jaren de grote voordelen ontdekt. Ook zakelijk gezien. Opdrachten binnenhalen via Twitter, contacten leggen via LinkedIn of Facebook, klanten informeren en de omzet vergroten. Het is heel eenvoudig en bovendien gratis. Want het grote voordeel van de social media is dat ze niets kosten. Een account aanmaken is al voldoende.

Nieuwe media
Binnen de kortste keren bereiken ondernemers op deze manier grote groepen (potentiŽle) klanten. Grotere ondernemingen profiteren daar al flink van. Ze hebben vaak medewerkers in dienst die de hele dag bezig zijn met nieuwe media. Op die manier vergroten ze hun omzet en hebben ze veel beter contact met klanten dan voorheen.

Voor kleinere bedrijven is dit nauwelijks te doen. Die zijn al blij dat ze het dagelijkse werk op tijd afronden. Samenwerken met Heyrik Media is de oplossing. Het bureau uit Sint Jansklooster verzorgt alle communicatie via de social media en houdt desgewenst ook websites actueel. Voor een relatief gezien klein bedrag bereikt u een grote groep klanten. De mogelijkheden zijn legio. Van het aanmaken van een Twitteraccount tot een complete campagne die alle kansen op het gebied van social media benut.

Workshop
Werk aan meer naamsbekendheid en een hogere omzet. Laat Heyrik Media u helpen met de social media.

Wij verzorgen ook workshops social media voor bedrijven en organisaties. Die verzorgden wij recent voor de Middenstands Vereniging Genemuiden, recreatieve ondernemers in Giethoorn en voor kunstgrasproducent Avalon Grass in Aalten.