Journalistiek

Erik Driessen: een allround journalist

Heyrik Media schrijft teksten voor kranten, tijdschriften en websites, maar ook voor het bedrijfsleven. Professionele en prettig leesbare teksten tegen een aantrekkelijke prijs. Indien gewenst inclusief fotografie.


Erik Driessen heeft vijftien jaar ervaring in de journalistiek. Ik schreef voor ANP, De Stentor, De Swollenaer en De Brug, maar ook voor vakbladen, glossy magazines, personeelsbladen en uitgaven gericht op een speciale doelgroep. Bijvoorbeeld in opdracht van waterschappen, gemeentes, verenigingen of bedrijven.

Waar nodig schrijft Heyrik Media zakelijk, als het mogelijk is frivool. Altijd zijn de teksten uiterst leesbaar. Hoe ongewikkeld het onderwerp ook is. Informeer ook naar de mogelijkheden van fotografie.

Bedrijfsleven
Ook voor het bedrijfsleven werk ik veel. Ik schrijf teksten voor folders, brieven, brochures, personeelsbladen, persberichten of bedrijfsmagazines. Heyrik Media kiest de woorden die passen bij uw boodschap of product.

Een goed product verdient een goede tekst die de lezer begrijpt en aanspreekt. Heyrik Media regelt dat. Tientallen bedrijven profiteerden al van onze prettige schrijfstijl. Geen vaktaal of ondoorgrondelijk jargon, maar aantrekkelijke en goed leesbare teksten van een ervaren tekstschrijver.

Netwerk
Indien gewenst neemt Heyrik Media de complete realisatie uit handen. Daarvoor werken we samen met een uitgebreid netwerk aan vormgevers, fotografen en drukkers. U heeft echter slechts één contactpersoon. Wel zo makkelijk!
Dankzij onze aantrekkelijke tarieven is Heyrik Media ook een uitstekende optie voor startende ondernemers.