Speciale producties

Heyrik Media veelzijdig in communicatie

Communicatie is een breed begrip. Heyrik Media is actief op veel terreinen. Onderstaand een greep uit het assortiment.


BOEKEN
Heyrik Media heeft onlangs in opdracht van Waterschap Zuiderzeeland het boek 'Tranen op het Land' geschreven. Dit beschrijft de verhalen van Zeeuwen en Brabanders die na de Watersnoodramp in de Noordoostpolder een nieuw bestaan opbouwden.

Eerder werkten we ook al meer aan een boek over de geschiedenis van de Amsterdamse riolering. Daarnaast verscheen de verhalenbundel Pannenkoeken in de Regen, die nog steeds is te bestellen. Voor Varenindekopvanoverijssel.nl begeleidden wij bovendien de totstandkoming van de bundel 'Dit land vraagt om een boot'.

TEKSTSCHRIJVEN
'Kolde Wiend' is een tekst in het dialect van Genemuiden, gebaseerd op de ZZ Top-song Over You. De Genemuider band Juust is inmiddels met de muzikale kant van het verhaal aan de slag. Eerder schreven wij ook al twee nummers voor deze band, die verschenen op een vorig jaar verschenen cd.

GOED LEESBARE NOTULEN

Goede en prettig leesbare notulen nodig? Schakel dan Heyrik Media in. Wij maken een verslag van uw vergadering of bijeenkomst.

Niet met een ellenlange opsomming van citaten, maar via goed geschreven artikel dat doordringt tot de kern van een vergadering. Uiteraard inclusief het vaststellen van conclusies en actiepunten.

VARENINDEKOPVANOVERIJSSEL.NL

Samen met Gula uit Zwolle zijn we in 2011 begonnen met de website www.varenindekopvanoverijssel.nl. Een digitaal magazine voor toeristen, watersporters en regiobewoners. In 2012 ontvingen we ongeveer 100.000 bezoekers per maand. Met de website willen we mensen wijzen op de schoonheid van de Kop van Overijssel.

PR EN EVENEMENTENCOMMUNICATIE

Het overkomt teveel evenementen: groots investeren in het programma en de communicatie vergeten. Gevolg? Weinig bezoekers en daardoor soms behoorlijke schulden.

Samenwerken met Heyrik Media voorkomt dit. Wij verstaan de kunst om een evenement aan te prijzen bij het publiek. Recentelijk deden we dit voor de Rond de Wiedentocht, waaraan maar liefst 10.000 schaatsers deelnamen. Ook verzorgden we de publiciteit voor een aantal evenementen in Genemuiden.

TWITTER SERVICE

Wilt u meer gaan doen met Twitter? Informeer eens naar de Twitterservice van Heyrik Media. Wij nemen graag al uw activiteiten op Twitter uit handen!

Indien gewenst updaten wij dagelijks uw Twitteraccount met ter zake doende berichten. Heyrik Media kan zelfs nog een stapje verder gaan door ook Twittercare te verzorgen. Wij volgen tweets over uw bedrijf of organisatie op de voet en springen daar razendsnel op in. Dit voorkomt negatieve publiciteit of verkeerde beeldvorming. Wij leggen contact met de ontevreden twitteraar en lossen eventuele problemen op.

SOLLICITATIEFBRIEF CHECK!

Niet helemaal overtuigd van uw sollicitatiebrief? Verstuur hem dan nog niet. U heeft immers maar één keer de kans om een goede indruk te maken op uw toekomstige werkgever. Laat de brief daarom eerst checken door Heyrik Media. Wij halen er taalfouten uit en zorgen dat de brief prettig leesbaar is. Eventueel geven wij advies over toevoegingen. En dat voor slechts 12,50 euro per brief. Meer weten? Mail of bel!

FOTOGRAFIE
Wilt u een fotoreportage maken van uw kinderen, maar daarbij niet in de standaard studio terechtkomen? Maak dan een afspraak met Heyrik Media voor een unieke reportage op locatie. Het bos in? Op het voetbalveld? In het zwembad? Aan de rand van de Beulaker? Alles is mogelijk! Voor fotografie werken we samen met Vredeveldfotografeert.nl

LEVENSLOOP
Het leven van bijvoorbeeld uw ouders vastleggen? Heyrik Media interviewt ze over hun levensloop. Familieverhalen blijven op die manier voor de eeuwigheid bewaard. Dit concept is ook interessant voor bedrijven. Met het afscheid van bijvoorbeeld gepensioneerden, verdwijnt ook een deel van de bedrijfsgeschiedenis. Leg de verhalen daarom vast.

Voor de uitwerking zijn verschillende mogelijkheden:
- Een uitgewerkt interview aangeleverd in Word.
- Fraai vormgegeven artikel
- Een prachtig boekwerk inclusief fotografie en vormgeving. Heyrik Media werkt hiervoor samen met professionele fotografen.

Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen!